SERVICII STOMATOLOGICE

Pentru zâmbete remarcabile
dentist-alba-iuliadentist-alba-iulia

Servicii oferite de către clinica noastră

Centrul stomatologic Remarc Dent se ocupa de sănătatea dumneavoastră dentară de la vârste foarte mici până la vârste înaintate acoperind tot spectrul de specialităţi: terapie, protetică, ortodonţie, chirurgie.Centrul stomatologic dispune deasemenea de un laborator dentar dotat la standarde europene şi de un laborator de radiologie dentară.

Profilaxia cariilor se realizează prin sigilari şi fluorizări, iar profilaxia bolilor parodontale prin detartraj cu ultrasunete şi periaj profesional.

Terapie stomatologică

tratamente-stomatologice

Tratamentul complet al cariilor simple şi complicate atât la copii cât şi la adulţi. Siguranţa tratamentelor endodontice este dată de folosirea apex locatorului şi a endomotorului.

Cosmetica dentară

albire-dinti

O necesitate a zilelor noastre se realizează prin tratamente de albire unidentare, endodontic sau de grup prin gutiere, albire cu air flow, aplicare bijuterii dentare.

Protetică

implanturi-dentare

Acopera toate tipurile de lucrări de la clasice la foarte pretenţioase, realizarea lor efectuându-se atât în laboratorul propriu cât şi în colaborare cu alte laboratoare de renume. Garanţia lucrărilor este de 2 ani.

Ortodonţie

tratamente-stomatologice

Se ocupă de arta "îndreptării dinţilor" lucru ce se realizează şi se urmareşte cu cele mai noi cunoştinţe, concepte, materiale şi tehnologii, toate pentru a obţine un rezultat estetic şi funcţional de durată.

Chirurgie orală

ortodont, aparat dentar

Se ocupă de patologia dentară complicată, extracţii, incluziuni dentare, rezecţii apicale, parodontologie implantologie dentară, regularizări de creastă, intervenţii pe părţi moi şi în general orice intervenţie ce se poate realiza în anestezie locală.

Endodonție

tratamente-stomatologice

Endodontia este specialitatea stomatologica care se ocupa cu studiul si tratamentul afectiunilor pulpei dentare si a parodontiului apical .

stomatologie Alba Iulia
tehnica dentara Alba Iulia
Stomatolog copii Alba Iulia